TalousNeRo

Koulutuksissa kuultua

 
 

 

paper-1215551.jpg

TalousneroN PALVELUT

 
Talousnero_koulutukset_pöytä

Koulutukset

TalousNeRo tunnetaan käytännönläheisistä koulutuksistaan. Toteutamme asiakkaan tarpeeseen räätälöityjä koulutuksia ja avoimia ryhmä-koulutuksia.

Talousnero_oppilaitosyhteistyö_kynät

Oppilaitosyhteistyö

Tuomme taloushallinnon osaamisemme myös oppilaitoksiin. TalousNeron palvelut käsittävät yksittäisistä luennoista kokonaisiin kurssien toteutuksiin.

Talousnero_konsultointi_ihmiset

Konsultointi ja neuvontapalvelut

Joskus asioihin pitää pureutua syvällisemmin. Siksi toteutamme räätälöityjä ja hyvin kohdistettuja konsultointeja ja neuvontapalveluita asiakkaan yksilölliseen tarpeeseen.

 

 

Miksi TalousNeRo

Yrityksen taloutta voi johtaa monen eri tavoin. Meidän talousnerolaisten näkemyksen mukaan ei kuitenkaan tarvitse olla taloushallinnon ammattilainen, jotta yrityksen taloutta voi johtaa.

Oikeanlaisella osaamisella taloustiedoilla johtaminen on jokaisen omaksuttavissa. Kun talousasioita lähestytään riittävän selkeästi, yksinkertaisesti ja ”yrittäjän omalla kielellä”, löytyy yhteys toiminnan ja talouden johtamisen välillä. On tärkeää tietää, mitä ei vielä tiedä. Tärkeintä on kiinnittää huomio oikeisiin asioihin ja sitä kautta tekemään yrityksen kannalta oikeita ratkaisuja.

Näistä lähtökohdista TalousNeRo jakaa hyvin käytännön läheistä taloushallinnon ja taloustiedolla johtamisen osaamista erilaisten koulutusten, konsultointien ja neuvontapalveluiden muodossa. Emme ole tilitoimisto, mutta ymmärrämme heidän näkökulmaansa ja kieltään. Tulkitsemme tilitoimistojen tuottamat luvut liiketoiminnan hyötykäyttöön. Olemme juuri oikea tulkki yrityksien johdon ja talouden ammattilaisten välillä. Palvelumme soveltuvat kaikille, jotka haluavat kasvattaa omaa tai organisaation osaamista ja ymmärrystä.

 
 

Talousnero InstagramissA